Wij nemen uw project uit handen

Wanneer u aan een verbouwing begint, is het belangrijk dat u een bouwbedrijf heeft die dit project voor u uit handen kan nemen. Wij kunnen uw project van begin tot eind oppakken. Bij MDM Construction krijgt u één aanspreekpunt. Wij zorgen ervoor dat alle vakmensen worden aangestuurd en dat de werkzaamheden goed in elkaar overlopen. Van schilderwerk, stucwerk, sloopwerk etc. ! Wij kiezen in de eerste plaat voor kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. Interesse? Neem contact met ons op.

Kennis en kunde bij Afbouwen

Wat bedoelen we met afbouwen?

De afbouw van een gebouw is de fase na de ruwbouw. Als het gebouw wind- en waterdicht is, dan kunnen we beginnen met de afwerking, het klaarmaken voor gebruik. De volgende werken kunnen in deze fase uitgevoerd worden:
– Elektriciteitswerken
– Centrale verwarming
– Sanitair
– Pleisterwerken
– Chapewerken
– Binnenschrijnwerk
– Tegelwerken
– Vloeren
– Schilderwerken
– Interieurinrichting en stoffering
Bij MDM Construction hebben we kennis en ervaring in huis om al deze werken tot een goed einde te brengen.

Belangrijkste voordelen om al deze werken uit te besteden aan één ondernemer

1) Zorgeloos bouwen: MDM Construction zorgt voor één vast aanspreekpunt. Als bouwheer moet u niet zelf op zoek naar meerdere aannemers en vooral, u hoeft niet met elk van hen afzonderlijk te communiceren en te coördineren.

2) Binnen budget, op tijd en boven de verwachting: MDM Construction kan door zijn knowhow en marktkennis voor iedere klant tot het uiterste gaan. U bent op zoek naar iets speciaals? Wij leggen de lat zo hoog als u maar wilt. Geen standaardoplossingen, wel maatwerk volledig afgestemd op uw wensen en uw budget.

3) Turnkey: MDM Construction kan uw project als het ware als een sleutel-op-de-deur afwerken. Deze term wordt al maar vaker gebruikt voor een bouwtraject waarbij de bouwheer op het einde enkel nog de sleutel hoeft om te draaien en vervolgens zijn gebouw in gebruik kan nemen.

4) Oplossingen voor technische mankementen: MDM Construction zorgt er voor dat fouten uit een vorige fase in de bouw onmiddellijk opgelost worden. Hoe meer men vordert in de afbouw, hoe moeilijker het wordt om structurele fouten nog te herstellen. Als men bijvoorbeeld al tegels aangebracht heeft, wordt het moeilijk om leidingwerk in de muren nog te repareren. Toch gebeurt het dat aannemers aan het werk gaan zonder te bekijken of een voorgaande techniek volledig afgewerkt is. Dat voorkomen is een belangrijke factor, zowel naar tijd als voor uw budget.

Ontdek ons veelzijdig aanbod op diensten of contacteer ons langs info@mdmbouw.nl