Bij renovatie woning of ander type pand zijn inlevingsvermogen, vakmanschap en flexibiliteit een absolute pré. MDM Construction te Amsterdam beschikt in ruime mate over deze eigenschappen, gekoppeld aan ruime ervaring. Wij maken bovendien veel zaken zoals kozijnen, kasten, keukens en sierlijstwerk op maat in onze eigen machinale werkplaats.

Kies voor uw renovatiewerk bouw MDM Construction te Amsterdam, dan bent u zeker van een perfecte afwerking. Ook voor dakkapellen, dakramen, dakvensters of een ander type verbouwing.

Optimale conditie van uw gebouw door structureel onderhoud

Bouwkundig onderhoud is een totaal aan activiteiten dat uw gebouw in die conditie moet houden dat het de gevraagde mate van functionaliteit blijft garanderen.

De gevraagde mate van functionaliteit van een gebouw

Deze beschrijven we bij MDM Construction aan de hand van de volgende aspecten:
1. Veiligheid: de mate waarin lichamelijke schade in en door het gebouw voorkomen wordt
2. Gezondheid: er mag geen conflict bestaan tussen het normaal functioneren van alle technieken in het gebouw en de gezondheid van de gebruikers
3. Bruikbaarheid: dat alle technieken in het gebouw blijven functioneren
4. Comfort: de mate waarin de beleving en het gevoel van het gebouw positief ervaren worden
5. Uitstraling: het behouden van de subjectieve ervaring die “schoonheid” geeft

Het in goede conditie houden van gebouwen

Bij gebouwen kan er sprake zijn van een geleidelijke afname van de conditie of, heel soms, van een situatie waarin de functionaliteit plots helemaal wegvalt. Daarom onderscheiden we bij MDM Construction drie noodzakelijke maar totaal verschillende onderhoudsactiviteiten:

A. Reactief onderhoud: dat zijn die interventies die gebreken herstellen nadat de klant er melding van geeft. Hier is het zaak om snel en flexibel tewerk te kunnen gaan. Ook is het makkelijk als de klant één vast meldpunt heeft voor alle aanwezige technieken. Bij MDM Construction hebben we de kennis, de passie en de ervaring in huis om snel in te grijpen bij noodsituaties.

B. Proactief onderhoud: dat zijn die interventies die we kunnen inplannen ter voorkoming van defecten. Hier is het belangrijk om goed in te schatten wat noodzakelijk en wenselijk is. Geplande interventies zijn namelijk per definitie minder duur en minder storend dan in noodsituaties. MDM Construction kan prat gaan op de vele jaren ervaring van zijn technisch en ondersteunend personeel. Zij zorgen ervoor dat noodsituaties tot een minimum herleid worden.

C. Additief onderhoud: dat zijn die interventies die we inplannen aan de hand van een strategisch plan om het gebouw aan te passen aan zijn veranderende omgeving en/of om de kwaliteit ervan te verbeteren door toepassing van nieuwe technieken. Bij MDM Construction staan we steeds open voor nieuwe oplossingen. Die maken we beschikbaar voor onze klanten en maken, samen met u, een strategisch plan om uw gebouw in optimale conditie te houden.

Ontdek ons veelzijdig aanbod op diensten of contacteer ons langs info@mdmbouw.nl