Over ons

MDM Construction te Amsterdam is afbouwen met bewezen perfectie. Ervaring, flexibiliteit en veelzijdigheid monden uit in tegelwerk en stucwerk van een het beste kwaliteit.

Dat bereiken we dankzij véél gekwalificeerde stucadoors, electriciens, loodgieters, en tegelzetters. Professionele organisatie en een klantvriendelijke aanpak. Waardoor onze dienstverlening naadloos aansluit bij de aannemerseisen van vandaag. Ook bij die van u. Tientallen referenties van onze klanten getuigen: voor de beste ‘finishing touch’ bent u bij MDM Construction te Amsterdam aan het juiste adres!

Eerlijk en transparant zaken doen

Wij werken met passie aan onze specialismen. Iedere dag. Altijd. Door onze medewerkers, door onze partnerbedrijven en door onze onderaannemers. Het enthousiasme van deze grote groep vaste relaties houdt het ambitieniveau hoog. Met hun kennis en ervaring zorgen zij ervoor dat wij onszelf in het vakgebied blijven ontwikkelen.

Mede door onze platte organisatiestructuur zijn onze medewerkers benaderbaar en kunnen we altijd snel schakelen. We hebben eerlijkheid en transparantie in zaken doen hoog in het vaandel staan. Dit maakt MDM Construction toonaangevend in de markt en een gerenommeerd bedrijf.

Heeft u vragen over onze totaaloplossingen en diensten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.